Revista Municipal Ajuntament

PARLEM DEL PRAT (II): La nostra proposta per avançar

PARLEM DEL PRAT (II): La nostra proposta per avançar
PARLEM DEL PRAT (II): La nostra proposta per avançar

Quantes vegades ens hem preguntat d’on venim i cap a on anem com a ciutat? I em refereixo al Prat, el lloc que hem escollit per viure-hi i en el que cada dia costa més quedar-se i desenvolupar un projecte de vida, sobretot si ets jove. La manca d’oferta d’habitatge de lloguer assequible expulsa i seguirà fent fora al jovent de la ciutat, sobretot als més vulnerables.

Per això, hem de donar passes endavant. Caldriaimplementar, per exemple, la norma que estableix un 30% d’habitatge de lloguer assequible a totes les promocions d’habitatge que es facin dins el casc urbà, com ja s’està aplicant a Barcelona.

Per poder donar aquestes passes, però, ens cal estar al costat de la ciutadania i de tots els agents econòmics i socials de la ciutat. Només d’aquesta manera podrem decidir allò que sigui el millor i que repercuteixi en el bé comú de la gran majoria.

S’acosten unes eleccions que no només tenen a veure amb qui ens ha de governar, sinó sobre qui està disposat a apropar l’Ajuntament a les persones, escoltar les seves necessitats i obrir-se a la seva espontaneïtat i creativitat per posar-les al servei per construir El Prat que volem entre tots i totes. Enfront d’aquells que es pensen que poden governar sense la gent, busquem un Ajuntament que solucioni els problemes generals al costat de les persones.

Aquesta és la proposta pratenca, republicana, progressista i d’esquerres en la que volem que ens acompanyis a les eleccions municipals del proper 26 de maig.